top of page

Què és Wow! art i disseny hub?

Wow neix a Sabadell com a idea de coworking  creatiu per a artistes, artesans o dissenyadors. Vol ser un espai de treball pensat per acollir tot tipus de projectes artístics o de creació personal.

El nostre espai està ubicat al barri de Can Feu de Sabadell, considerat actualment  centre de creació artística de la ciutat. Molt ben comunicat, a tan sols 5 minuts de la estació de FGC i de l'Autopista C18.

Consta de 250m2 distribuïts en dos espais ben diferenciats: Sala diàfana amb 5 tallers i zona de coworking amb taules d'oficina. S'hi afegeix una sala de reunions,  un office networking i una àrea d'exposicions, espais a disposició de tots els integrants del projecte. També es pot comptar amb l'opció d'organitzar cursos, workshops, tallers i altres.

WOW! vol ajudar als artistes i dissenyadors  de Sabadell i rodalies que busquen un espai on començar el somni de treballar per un mateix,  d'emprendre, que busquen un lloc d'inspiració i on poder compartir projectes amb altres persones amb l'afany de crear bones sinèrgies.  

Volem ser una comunitat creativa, un caldo de cultiu cultural per a la nostra ciutat que aglutini artistes locals amb diferents estils complementables.

Vols formar part de la nostra comunitat creativa? L'espai Wow! ja el tenim...tu què saps fer? 

bottom of page