top of page

Tallers de Creació

A la sala diàfana principal, amb una superfície de 150m2, disposem d'un total de 5 boxs destinats a que hi puguis muntar el teu taller de treball.

Buscar un local o nau petita no sol ser fàcil a nivell econòmic, i si trobem l'espai, moltes vegades l'hem de restaurar i dotar de totes les infraestructures i serveis per demanar la llicència d´activitats corresponent.

Al Wow! contem amb una nau totalment equipada, dotada de tots els serveis principals. El seu disseny no deixa indiferent, de sostres molt alts on s'ha pogut conservar tota una estructura d'encavallats de fusta que arquitectònicament dóna molt de joc i presència davant possibles visites. 
Cada box de treball té uns 20-25m2 i està dotat de connexions a corrent, aire comprimit i xarxa d'internet. Es disposa de zona comuna amb aigua i cabina de pintura de format 120 x 80 cm. Paret de fusta mòbil. El seu contingut corre a càrrec de les necessitats de cadascú i s'haurà de muntar de forma individual. 

Es demanarà ordre i neteja doncs volem que part de l'espai pugui servir a la vegada de galeria d'exposicions (de les vostres pròpies obres o d'externs interessats)

El Box Nº1 serveix de box model però a la vegada compta amb serveis a poder utilitzar pels 4 restants, cabina de pintura, compressor, i zona d'aigua per neteja. 

 

Detalls varis taller

Detalls varis taller

conexions

Detalls varis taller

Detalls varis taller

pica

Detalls varis taller

Detalls varis taller

cabina de pintura

bottom of page